Nikola Vranjković u DOB-u

Nikola Vranjković će 28. i 29. decembra, u Domu omladine Beograda, održati tradicionalne prednovogodišnje koncerte, u organizaciji promoterske kuće Long Play.

Vraćam se u veliku dvoranu DOB-a jer se u njoj najbolje osećamo moja publika i ja. Koncerti će biti sedeći, dvodelni, i trajaće preko tri sata. Ova dva koncerta bi trebalo da najave novi dvostruki album koji će se pojaviti, nadam se, na proleće.
Sviraćemo pesme koje sam pravio u Block Out-u, sa Za ovde ili za poneti i Bremplova, kao i nekoliko novih pesama sa predstojećeg albuma koje već sviramo uživo nekoliko godina unazad. Sve što može da stane u tri i po sata. A dva koncerta neće biti sto posto ista, najavljuje Vranjković.

Uz Vranjkovića nastupiće i bubnjar Vladan Božilović, basista Ivan Mihailović, gitaristi Danilo Ikodinovski, Milan Vučković i Ivan Zoranović, koji svira i klavijature.

Ulaznice za ovaj događaj možete nabaviti na blagajni Doma omladine, odnosno preko mreže Eventim po ceni od 900 dinara, a na dan korceta cena ulaza iznosiće 1200 dinara.