Ničim izazvan 15. oktobra u MTS Dvorani

Posle brojnih nastupa širom zemlje i regiona došlo je vreme i za veliki samostalni koncert koji će bend Ničim izazvan održati 15. oktobra u MTS Dvorani.

Dobitnici MTV nagrade i predvodnici moderne balkanske pop-rock scene ove godine obeležavaju 10 godina rada i tim povodom su u maju objavili svoj prvi EP “Pokorimo noć”, na kojem se nalaze četiri nove pesme, a sa vernom publikom će prvu deceniju rada proslaviti na koncertu u MTS Dvorani.

“Ako smo pre više od dve godine ovaj koncert najavljivali kao najveći i najlepši do sada, možemo slobodno dodati da je i najiščekivaniji, ali nećemo se baviti odlaganjima već onim što nas čeka 15. oktobra. Ove godine slavimo 10 godina benda i ovaj concert je planiran kao neka vrsta završne proslave – Ničim izazvan u proširenom sastavu, sa dopunjenim aranžmanima u najlepšoj koncertnoj sali u Beogradu. Na bini će biti 16 muzičara, jer će nam se pored pratećih vokala pridružiti i gudači, duvači i perkusije. Po prvi put ćemo nastupiti u ovom broju. Ovo će biti lepa prilika da odsviramo sve ono što je publiku privuklo u prethodnoj deceniji i neke nove buduće hitove.” poručuje Bojan Gluvajić, frontmen benda.

Do kraja godine će objaviti i četvrti studijski album, a nove pesme sa EP-ija imaju prepoznatljivu energiju benda te su se već zavrtele na radio stanicama i našle u vrhu nedeljnih top lista. Njihovi hitovi imaju milionske preglede, a na koncertu će pored omiljenih pesama “O tebi”, “Trideset”, “Rekla je”, “Pusti ljubav”, pevati i “Bože, kako si?”, “Heroj”, “Krhka, a ponosna”, “Hajde dođi da popraviš stvari”, “Mesto za prve poljupce” i mnoge druge. Svaka njihova pesma je drugačija, ali ima prepoznatljivu crtu koju je podvukao sarajevski producent Đani Pervan, nekadašnji bubnjar sastava Letu Štuke I orkestra Darka Rundeka, sa kojim sarađuju od prve pesme.

Ovo će biti prvi beogradski nastup benda u prostoru sa mestima za sedenje, a karte se mogu kupiti online i na svim prodajnim mestima tickets.rs, kao i na biletarnici MTS dvorane.

Prethodni tekstPoslednja tura Hladnog piva 15. oktobra u Belekspo centru
Naredni tekstRegionalno popularan sastav Elemental prvi put u MTS dvorani 22. oktobra 2022. godine
Pozdrav, moje ime je Nikola, radim i stvaram u Beogradu, po obrazovanju sam projektni menadžer, a fotografiji, kao hobiju, pristupam sa mnogo entuzijazma. Fotografišem već skoro sedam godina, a koncerte posećujem redovno već skoro petnaest godina. Od mojih fotografskih početaka sam prošao kroz razne faze i tehnike fotografisanja, trudim se da u eri digitalnog, ne zapostavim i ono što je prethodilo, pa tako povremeno fotografišem i analogno. Еksperimentisao sam i sa raznim fotografskim žanrovima i temama, od dokumentarne fotografije, preko portreta, pa sve do makro sveta, uvek sa namerom da svoje znanje i veštine podignem na viši nivo. Samim tim je spoj fotografije i koncerata za mene bio, na neki način, spoj lepog i korisnog, а dogodio se u septembru 2017. godine u, za mene, periodu traženja inspiracije za nova fotografska stvaranja, što je Jovan ispred PRIS portala razumeo i bio vrlo raspoložen da mi pruži priliku. Od tog septembra 2017. godine sam nastavio svoje redovne posete koncertima, ali, naravno, sada skoro uvek sa fotoaparatom u rukama u potrazi za najboljim svetlom i kadrom. Uživajte na portalu i u galerijama, a mi se vidimo na koncertima.