Neno Belan, GIFT i DJ dvojac Anđeo i Đavo na otvaranju O.U.R. Pub-a

Od 12. oktobra O.U.R. Bar postaće O.U.R. Pub, a kao specijalni gosti ovog vikenda nastupiće Neno Belan, GIFT i DJ dvojac Uros Đurić i Žika Todorović!

Pevač legendarnih Đavola, Neno Belan i njegov bend Fiumens, nastupiće prve večeri otvaranja O.U.R Pub-a, u četvrtak, 12. oktobra. Večiti romantik, vrhunski kantautor, izvođač i producent Neno Belan jedna je od konstanti domaće pop scene već više od dvadeset godina. Pronašavši već na početku karijere karakteristični muzički stil uronjen u tradicionalnu američku rok muziku pedesetih, engleski pop šezdesetih i tradicionalnu  italijansku kanconu, Belan je inspiraciju pronašao u mediteranskom podneblju iz kojeg potiče, pretvorivši taj spoj roka šezdesetih i dalmatinske pesme u jedinstveni domaći mejnstrim koji su mnogi prozvali belanovskim popom. Iza sebe ima veliki broj hitova, rasprodatih koncerata a ove godine obeležava i dvadeset godina rada sa bendom Fiumens sa kojim ovog četvrtka i dolazi u O.U.R. Pub!

Drugo veče otvaranja rezervisano je za jedan od najpopularnijih klupskih bendova u Srbiji, 13. oktobra zabavljaće nas GIFT! Bend Gift je uvek bio više od kaver ili tribjut benda, jer sve te pesme koje volimo,  u interpretaciji frontmena Jovana Matića – Joce Ajkule zvuče uzbudljivo, drugačije, zvuče kao da ih je baš on stvorio. Ekscentričan i upečatljiv scenski nastup, dostojan je, složiće se mnogi, i svetskih rok zvezda. Bend funkcioniše od 1991. godine kao kaver i tribjut bend, ali su nedavno izdali i autorski album Dreamoscope koji je naišao na veoma pozitivne reakcije i kod publike i kod kritičara. Ako je sudeći po atmosferi koju ovaj bend uvek napravi na svojim nastupima, ovaj petak biće i više nego poseban…

Naš verovatno najpoznatiji glumački tandem koji poslednjih godina vrlo uspešno funkcioniše i kao DJ dvojac, napraviće odličnu žurku ove subote u Beogradskoj 71! Uroš Đurić i Žika Todorović, Anđeo i đavo,  čekaju vas treće večeri vikend otvaranja O.U.R. Pub-a!  Multitalentovani,  Srđan i Uroš su pored glumačkog poziva po kome ih većina poznaje i vrsni muzičari i umetnici. Ovaj kultni dvojac i ove subote, 14. oktobra, pozabaviće se vašim dobrim provodom svojim višesatnim odličnim muzičkim setom.

Na staroj adresi, u Beogradskoj 71, čekaju vas autentični ukusi i atmosfera českih pivnica u centru Beograda! Ne propustite da se upoznate baš ovog vikenda sa ovim mestom, koje će vam vrlo brzo postati omiljeno, uz odličnu zabavu i vrhunski zvuk!

OUR