Neman, Evervoid i Perpetual u maju u Garaži

Bendovi Neman, Evervoid i Perpetual nastupiće u petak, 10. maja, u beogradskom klubu Garaža.

Neman je thrashcore bend iz Beške koji se publici predstavio istoimenim EP izdanjem. Petočlani sastav osnovan je u septembru 2017. godine, a početkom marta je objavio četiri numere koje su dostupne za besplatno preuzimanje. Tekstovi pesama baziraju se na izopačenosti ljudskog uma, a nameru da konkretno deluju prikazuju kroz autorski rad koji je prisutan od samog početka. Ovo izdanje recenzirano je na našem portalu.

Evervoid je bend iz Inđije koji je nastao još 2011. godine, prvobitno benda bilo je Between The Artifacts. Napravljen je zbog želje za sviranjem old school melodic death metal-a. Na repertoaru benda se nalaze obrade bendova kao što su In Flames, At The Gates, Kalmah, Arch Enemy, Amon Amarth, Dissection… Bend trenutno radi na pisanju materijala za prvo EP izdanje.

Perpetual je beogradski progressive thrash/death metal bend, osnovan 2013. godine. Posle turbulentnih promena u postavci, bend aktivno kreće stopama autorskog rada krajem 2014. godine. Nakon izdavanja prvog singla koji nosi naziv Painaholic rade na kreiranju svog prvog EP izdanja, čije je objavljivanje planirano do kraja ove godine.

Satnica događaja je već poznata, te će prvi na binu stupiti Neman u 20 časova, Evervoid će na bini biti u 21 čas, dok će Perpetual na binu izaći u 22 časa.

Ulaz u koncertni prostor biće otvoren u 19 časova i 30 minuta. Cena ulaznice iznosi 250 dinara i možete je nabaviti na ulazu u koncertni prostor.

IMG_1954-(Copy) (Copy)