Nedelja live nastupa u O.U.R. Pub-u

Ušuškan u centru Beograda, kod ulaza u SC Taš, O.U.R. Pub je prava oaza mira, opuštanja i provoda. Pored svega što ovo mesto nudi, pet dana sedmično ima i muzički program. Tokom ove nedelje nastupiće sastavi Nežni i neizbežni, Zona B, Funked Up i Euterpa.

Danas, u sredu, 28. februara, nastupiće Nežni i neizbežniNežni neizbežni su akustični multi instrumentalni i vokalni trio komprimovane energije i kolorita. Ako volite ethno – gypsy jazz i swing, oduševićete se. Ovog četvrtka gostuje i Kubanac Lazaro na perkusijama. Nežni neizbežni nastupaju svake druge srede u O.U.R. Pub-u, a ponekad i češće, jer su uz njih večeri čarobne, pored toga što je svirka na najvišem nivou.

Prvog dana marta, u četvrtak, nastupiće Zona BZona B iza sebe ima šest albuma, kao i učešće na raznim kompilacijama. Iako relativno mali, tiraži koji su pravi rariteti, su u suprotnosti sa popularnošću grupe koja je rado viđen gost na koncertnim podijumima. Ovo je naš najpriznatiji blues sastav i često možete da ga čujete na bini u Beogradskoj 71. Upravo je ova grupa razlog što je četvrtkom produženo vreme rada za dva časa.

U petak, 2. marta, nastupa sastav Funked UpFunked Up su zanimljiv i energičan sastav uz koji je neizbežan ples, a na svom repertoaru imaju pop/rock/funk i sličnu muziku domaćih i stranih izvođača.

U subotu, 3. marta, nastupiće Euterpa. U O.U.R. Pubu svakog petka i subote gostuju najbolji klupski bendovi. Sa Euterpom isto tako greške nema. Stoga vas u centru grada očekuju autentični doživljaj českih pivnica i opasna žurka! Uživamo uz pop/rock/disco/funk hitove u ambijentu pravog razigranog paba.

Telefon za informacije i rezervacije je 011/323-88-46.

FotoMrvica - OUR Pub enterijer_020_resize