NBG promoviše novi album u Multimedia Music Record Store-u

Kultni beogradski pank-rok bend NBG održaće promociju svog novog albuma koji nosi naziv Nama ostaje samo punk, a koja će biti održana u četvrtak, 27. februara, od 18 časova u Multimedia Music Record Store-u u Sremskoj 2.

Na promociji ćete imati priliku da se družite sa članovima benda, kupite ovaj CD po promotivnoj ceni, ali i da premijerno vidite video spot koji je ova četvorka snimila za pesmu Osuđen na bes u kojoj gostuje Boban Petronić, frontmen grupe Ritam nereda.

Album je snimljen u studiju Klinika Petrović u BIGZ-u u maju 2019. godine, a produkciju albuma, kao i za prethodno izdanje NBG 100% potpisuje Ivan Petrović. Na CD-u, objavljenom za izdavačku kuću Multimedia Music, nalazi se trinaest numera. Aranžmane, tekstove i kompozicije potpisuju Aleksandar Karapandžić, Boris Volak, Saša Vlajsović i Vladimir Markoski, uz bonus numeru, obradu pesme Nove godine, grupe U škripcu.

Pesme su nastale u poslednje tri godine, kada smo se ponovo okupili i vratili na scenu, objašnjava bend i dodaje: Naša neiscrpna tema je priča o pojedincu, vremenima i vremenu u kom se nalazimo i živimo, nepravda i bolje sutra.