Navy ne obećava i ZZZZZ početkom oktobra u Elektropioniru

Beogradski bendovi Navy ne obećava i Zimbabveanski zavod za zaštitu zverova nastupiće u subotu, 5. oktobra, u beogradskom klubu Elektropionir.

Navy ne obećava su ovu godinu otpočeli izuzetno važnim činom – objavom prvog albuma koji nosi naziv Novi kult – novi poredak, a sadrži 14 pesama. Usledila je koncertna promocija po klubovima i festivalima, a desila se i jedna promena u bendu. Umesto doskorašnjeg basiste Nikole Budanovića, na toj poziciji se našao Slavko Bošnjak koji je premijerno nastupio sa bendom na Belgrade Beer festu. Bend najavljuje da će ovom prilikom premijerno odsvirati nekoliko novih pesama.

Zimbabveanski zavod za zaštitu zverova je beogradski new wave/alternative rock bend. Šestorica običnih momaka čine srž ovog neobičnog benda, ne samo genijalnog imena, već i dobrog autorskog repertoara. Bend je pretprošle godine nastupio na BARF-u, te osvojio nagradu publike, što ih je dalje plasiralo u polufinale prošlogodišnje Zaječarske gitarijade. Ovaj sastav nastupio je i na promociji albuma Novi kult – novi poredak održanoj na istom mestu u martu ove godine.

Ulaznice po ceni od 400 dinara možete nabaviti na ulazu u koncertni prostor. U opticaju je i 20 specijalnih paketa koji će sadržati ulaznicu za koncert, majicu, bedž, album, trzalicu i nalepnicu, a cena paketa je 1500 dinara. Početak događaja zakazan je za 21 čas.