Natural Mystic festival počinje u nedelju

Šesto izdanje Natural Mystic festivala biće održano u periodu od 28. aprila do 1. maja u izletničkom mestu Ždreban u blizini Gornjeg Milanovca.

I ove godine nas na brdu Ždreban, udaljenom 2 kilometra od Gornjeg Milanovca, očekuje 4 dana vrhunske reggae selekcije. Sada već tradicionalni međunarodni festival koji organizuju Jahmessenjah Sound i UG Rekultivator, do sada je uspešno ugostio mnoge poznate muzičare iz celog sveta. Svake godine obraduje nas neki od najboljih reggae izvođača, a ovoga puta u goste nam dolaze Lion D iz Italije, Hornsman Coyote iz Srbije, Asher Selector iz Švajcarske, Don Minott sa Jamajke, Deliman iz Austrije, Dečija radost iz Srbije i još mnogo drugih DJ-eva i selektora.

Sve mistične prirodnjake i one koji će to postati podsećamo da je na Ždrebanu ulaz besplatan. Prvi dan i otvaranje festivala biće održano 28. aprila u Gornjem Milanovcu u klubu Modesty Blaze sa početkom u 20 časova kada će nastupiti Don Minott i Dečija Radost, a cena ulaznice za ovo veče je 250 dinara.

IMG_1282