Najbolji svetski Nirvana tribute bend premijerno u Srbiji

Najbolji svetski Nirvana  tribute bend iz Amerike nastupiće 17. februara naredne godine u novosadskom klubu SKCNS Fabrika, povodom 25 godina MTV Unplugged albuma i proslave rođendana Kurta Cobaina.

Nirvana tribute predvodi harizmatični Jon O’Connor, koji se potpuno uživeo u ulogu Kurta Cobaina i širom sveta je ocenjen kao njegova najbolja kopija. Pesma Man Who Sold The World, sa MTV Unplugged albuma, dospela je na sve svetske top liste, što je nateralo i samog Davida Bowie-a da je, nakon dužeg vremenskog perioda, vrati u svoj redovan koncertni repertoar. Osim toga, ovim koncertom obeležavamo i rođendan Kurta Cobaina koji bi 20. februara napunio 51 godinu. Koncert će biti podeljen u dva segmenta, prvi će biti akustičan set sa presekom pesama sa MTV Unplugged albuma, dok će drugi biti električan best of Nirvana set.

U sklopu ovog unikatnog muzičkog događaja, u SKC Fabrici biće upriličeno nekoliko različitih dešavanja tokom kojih će publika moći da uživa u sadržajima posvećenim bendu Nirvana, kao i liku i delu samog Kurta Cobaina. O detaljima pomenutih dešavanja, koja će biti krunisana nastupom benda Nirvana Tribute, publika će biti blagovremeno obaveštena.

Specijalna akcija tokom koje će cena ulaznice biti 1400 dinara počinje danas, 21. decembra i trajaće do 20. januara. Cena ulaznica u pretprodaji biće 1800 dinara, dok će na dan koncerta iznositi 2200 dinara. Ulaznice možete nabaviti putem Eventim i GigsTix prodajnih mreža.

Jon Crowd Diving - Nirvana Tribute