Multietnička atrakcija na drugom izdanju Znojenja

Pančevački bend Znoj organizovaće u petak, 10. maja, drugo izdanje manifestacije Znojenje koje će ovog puta biti održano u novootvorenom Centru alternativne kulture 3×2 u Pančevu. Ovom prilikom na bini će se, pored domaćina, naći Multietnička atrakcija.

Multietnička atrakcija je beogradski dvojac koji ove godine proslavlja deset godina postojanja. Bend je u aprilu nastupio u novosadskoj Crnoj kući, dok je jedini trenutno zakazan nastup baš ovaj koji će biti održan u Pančevu.

Nakon prvog uspešnog Znojevanja, doživeli smo malu slovnu transformaciju i dobili recept za ono što želimo da prezentujemo. Znojenje je na pravom putu da igrom zvuka iz vas izvuče pozitivnu emociju. Ovog puta ugostićemo Multietničku atrakciju. Svako ko je bar jednom čuo ovaj neverovatan dvojac sigurno nije ostao ravnodušan prema ovom teškom rock’n’roll-u, poručuju organizatori.
Cena ulaznice iznosi 200 dinara i možete je nabaviti na ulazu u koncertni prostor. Početak događaja zakazan je za 21 čas, dok će od 22 časa početi nastupi bendova.
IMG_3131