Moto susret u Gospođincima ovog vikenda

PodrziPRISBanner

U Gospođincima će se tokom vikenda, od petka, 9. avgusta, do nedelje, 11. avgusta, održati jubilarni, deseti po redu, moto susret moto kluba Eskadrila. Tradicionalna manifestacija će i ove godine biti održana na lokaciji kod spomen-obeležja Avionsko krilo.

Ovo je, već godinama unazad, jedan od najvećih i najposećenijih moto skupova u Vojvodini. I ove godine organizatori su se potrudili da obezbede svim gostima manifestacije zanimljiv i raznovrstan program. U muzičkom delu programa, u petak 9. avgusta, nastupiće bend iz Beške Po kratkom postupku, te svim ljubiteljima dvotočkaša dobro znani bend Sveti gral.

U subotu, 10. avgusta, sa početkom u 21 čas očekuje nas koncert velikog novosadskog benda Atheist Rap, koji ove godine, mnogobrojnim nastupima širom regiona, obeležava jubilej od 30 godina postojanja i rada. Muzički program manifestacije zatvoriće bend Rokstarza, koji će publiku razmrdati mnogobrojnim, svima znanim rock hitovima. Pored muzičkog programa, tokom subotnjeg popodneva biće organizovane i bajkerske igre, a najveštije i najjače učesnike očekuju vredne nagrade. Neće izostati ni tradicionalni defile motociklista koji će biti organizovan u subotu sa početkom u 19 časova.

Ulaz je besplatan za sve zainteresovane posetioce, a obezbeđena je i besplatna hrana. Biće spreman i besplatan kamp sa tuševima za sve one koji žele da ga koriste. Organizatori apeluju na prisutne vozače da se suzdrže od konzumiranja alkoholnih pića ukoliko planiraju da u povratku sa manifestacije upravljaju svojim vozilima.

0