Mortal Kombat, Jorgovani i Under Hammer krajem meseca u Staparu

Na sedmom moto skupu, u Staparu, 31. avgusta nastupiće Under Hammer, Jorgovani i Mortal Kombat. Koncerti će se održati pored fudbalskog stadiona Hajduk u Staparu.

Prvi bend koji će nastupati je Under Hammer. Predstavljaju se kao hard ‘n’ heavy cover bend, koji je sačinjen od mladih i perspektivnih muzičara sa tradicionalno dobrim old school zvukom. Sviraju cover-e poznatih, stranih i domaćih pesama.

Drugi po redu, na binu će izaći svima već dobro poznati boemski pank bend Jorgovani. Spoj panka, alkohola, znoja i smeha su neizbežni na njihovim nastupima, tako da ako planirate da dođete u Stapar na ovaj moto skup, dobro se pripremite! Uz četiri Marka i jednog, ali vrednog Miloša odlično zezanje je unapred obezbeđeno.

Beogradski pank/metal sastav Mortal Kombat posle serije sjajnih nastupa dolazi u ovo malo, vojvođansko mesto. Ko bi rekao? Ovo će za ljubitelje ovog zvuka biti pravi praznik. Za kraj noći ovaj bend će se pobrinuti za to da se kući vratite punog srca i bogatiji za još jedan sjajan provod!

Ulaz na događaj je besplatan.

IMG_7726