Mortal Kombat i NBG u Novom Sadu!

Beogradski metal pank bend Mortal Kombat nastupiće 28. oktobra u novosadskom klubu The Quarter. Uz njih, na ovom, sada već tradicionalnom, događaju nastupiće i kultni pank rok bend NBG.

Mortal Kombat do sada ima tri objavljena studijska i jedan live album. Iza sebe imaju mnogo svirki, što na festivalima, što na samostalnim, manjim svirkama. Takođe, u Novom Sadu sada već imaju dugogodišnji staž, tako da su dobro poznati novosadskoj publici.

NBG je iskusan bend koji postoji još od davne 1984. godine. Pre dva meseca su objavili svoj najnoviji singl Tebe vole blokovi. Mnogima je ovo omiljeni Oi! bend koji, uprkos vremenu i godinama, nije izgubio snagu i energiju.

Nakon raznih festivalskih nastupa koje smo imali ovog leta, uželeli smo se samostalnog koncerta na kome možemo da sviramo i tri sata ako želimo. Kvoter se pokazao kao idealan klub za tako nešto, samostalni oktobarski koncerti u njemu su već postali tradicija. I ove ćemo godine, kao i prošle, poterati autobus iz Beograda sa ekipom, prijateljima i publikom. Nema ništa bolje od ekipnog putovanja i žurke na putu. Vidimo se 28. oktobra. Jedva čekamo koncert! – poručuju članovi benda.

Ulaznice će u pretprodaji koštati 600 dinara, dok će na ulazu koštati 800 dinara. Svoje ulaznice možete da nabavite na svomprodajnim mestima GigsTix mreže, u Shamrock Baru u Novom Sadu, kao i u Felix i Mungos šopovima. O prevozu i smeštaju se možete informisati putem fejsbuk događaja.