Mortal Kombat akustično u Shamrock baru

Kao što smo najavili, beogradski sastav Mortal Kombat nastupiće 28. oktobra u novosadskom klubu The Quarter. Uz njih, na ovom, sada već tradicionalnom, događaju nastupiće i kultni pank rok bend NBG. Bend je zakazao i druženje sa fanovima sedam dana pred koncert, uz akustičnu svirku koja će biti održana u Shamrock baru u subotu, 21. oktobra, od 17 časova.

Kako je bend poznat po svojim najavama koncerata, kako bi dokazali da će i ove godine u Novom Sadu prirediti koncert za pamćenje, petorka je nabavila najljuću papriku na svetu, koja se zove Karolina riper, te su sami sebe izazvali da svako pojede po jednu.

Za fanove iz Beograda, bend je organizvao mogućnost polaska za Novi Sad 28. oktobra autobusom kojim će putovati i bendovi. Autobus polazi iz Beograda, sa stanice kod Muzeja istorije Jugoslavije tačno u 16 časova. Polazak nazad je oko 2 sata nakon ponoći.

Cena ulaznica u pretprodaji za koncert u klubu Quarter iznosi 600 dinara, dok će na dan koncerta iznositi 800 dinara. Cena karte za autobus je takođe 600 dinara i možete ih nabaviti u Felix shopu.