Metal vs Hardcore veče u subotu u Elektropioniru

U Elektropioniru u subotu, 5. maja, izbiće pravi metal haos. Naime, u pitanju je zakazani nastup čak četiri benda, u okviru događaja Metal vs Hardcore. Bendovi koji će tom prilikom svirati su HellveticaOdd CrewThe Valley i Violent Chapter.

Hellvetica je švajcarski thrash metal/hardcore sastav, dolaze iz gradića Lenzburg na severu Švajcarske, a iza sebe imaju više turneja i poznati su po jako energičnom nastupu i pravljenju odlične atmosfere. Prvi put nastupaju u Beogradu, a u okviru evropske turneje kroz koju promovišu novi album Against The Odds.

Već uveliko poznati nam Bugari Odd Crew, dolaze iz Sofije da još jednom pokažu koliko moćan jedan bend sa ovih prostora može da bude. Pored standardnih rifova u pesmama poput Mark These Words, Lay On Me, A Bottle Of Friends, moguća će biti i promocija dolazećeg akustičnog albuma.

The Valley je relativno mlad bend, ali ne i tako mladi i nepoznati momci iz Subotice. The Valley je nastao kao hardcore ideja da muzikom pokušaju da se razbiju monotonija i sivilo jednog grada na severu Srbije. Ideja je opstala, a bend je u usponu, pogotovo od najave za izlazak prvog albuma Never Give Up, koji trenutno promovišu.

Violent Chapter uveliko radi na novom materijalu i planira još jednom ulazak u studio. Za sada je toliko zagarantovano, a u međuvremenu su u planu koncerti u regionu. Kao domaćini, Violent Chapter će otvoriti događaj i sa zadovoljstvom prepustiti ostatak večeri gostima.

Svirka kreće oko 20 časova, a cena na ulazu biće 500 dinara.

28168660_10157159407237586_2046879409866217850_n