Loco Dice i Guti Live u Hangaru

Posle premijernog i jednog od najposećenijih nastupa na ovogodišnjem LovefestuLoco Dice se ponovo vraća u Srbiju. Jedno od najtraženijih svetskih imena 2. februara stiže u beogradski Hangar na Lovefest Fire, a uz njega će nastupiti i Guti, koji će imati live nastup, kao i Marko Milosavljević i Nikola Vemić.

Malo ljudi zna da Loco Dice svoje korene vuče iz hip hop muzike. Di-džej tunižanskog porekla obožava i reggae i jazz muziku i, kako sam kaže, slobodno vreme provodi slušajući ono što ga inspiriše. Kao dete, imao je veliku kolekciju kockica, koju je čuvao i tako je dobio nadimak Dice, a kasnije je zajedno sa razvojem di-džej karijere stigao i prefiks Loco. Vlasnik prestižne izdavačke kuće Desolat, godinama je u samom vrhu na listi najboljih svetskih di-džejeva.

Sa istoimenog lejbla stiže i Guti, koji će u beogradskom Hangaru imati live nastup. Ovaj latinoamerički di-džej se na svetskoj sceni probio uz pomoć Loco Dicea i za kratko vreme postao poznat svim svetskim klubovima.

Ulaznice za prvi Lovefest Fire u 2018. godini već su u prodaji, a ograničena količina karata dostupna je po ceni od 800 dinara u svim poslovnicama Eventima i GigsTixa. Karte možete da naručite na i kućnu adresu, preko sajta Lovefesta.

Promo