Last Rizla nastupa na festivalu Dev9t u junu

Grčki rok sastav Last Rizla nastupiće 17. juna na festivalu Dev9t u prostorijama kluba Ciglana, a pod pokroviteljstvom Serbian Hellbangers-a.

Grčka rok atrakcija, Last Rizla, doneće fuziju svog jedinstvenog zvuka koji kombinuje sludge stoner rock sa psychodelic, noise i punk elementima. Njihovi nastupi poznati su širom Evrope po ogromnoj energiji i katarktičkim momentima. Zajedno sa 1000mods, Planet of Zeus, Nightstalker, Godsleep, Last Rizla su jedno od prepoznatljivih i autentičnih imena svetski poznate grčke scene, koja konstatno pomera granice i postavlja standarde u ovoj vrsti zvuka. 

Bend je već nekoliko puta prokrstario starim kontinentom promovišući svoja izdanja, a na festivalu Dev9t će nastupiti u okviru turneje Rampant Hair Growth Tour 2018.

Pre i posle nastupa benda Last Rizla fanovima će biti ponuđena distribucija underground LP, CD, MC izdanja, kao i fanzina, te drugih fan rekvizita. Takođe, pre i posle nastupa svoj extreme DJ session izvešće DJ Grom (metal, sludge, doom, crust-punk, nekro, grim).

Početak koncerta je zakazan za 22 časa, a više informacija o ulaznicama biće uskoro objavljeno na zvaničnom Fejsbuk događaju festivala.

LAST RIZLA @ DEV9T festivalu