Lacuna Coil u DOB-u

Milanski modern gothic metal sastav Lacuna Coil, jedan od najpoznatijih muzičkih izvoza koji nudi Italija, premijerno će zasvirati u Beogradu u ponedeljak, 13. novembra u Domu omladine Beograda.

Ovaj bend, koji je ozbiljnu karijeru izgradio i u Americi, osnovan je pre tačno dvadeset godina i od tada konstantno snima, svira turneje i svakako je jedan od najtraženijih festivalskih bendova današnjice. Iako u postavi imaju dva vokala, prva asocijacija na ovaj bend je harizmatična Cristina Scabbia.

Lacuna Coil na aktuelnoj turneji promoviše osmi studijski album Delirium (Century Media, 2016.). No, kako po prvi put sviraju u našoj zemlji, možemo očekivati best of nastup koji sasvim sigurno nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Ulaznice za ovaj koncert biće puštene u prodaju 8. juna i moći ćete da ih nabavite na prodajnim mestima mreže Eventim, kao i u Mungos i Feliks shopovima. Prvih 100 ulaznica koštaće 2000 dinara, cena karata u pretprodaju iznosiće 2500 dinara, dok će na dan ulaza koštati 3000 dinara.

LACUNA COIL - Dom omladine, Beograd - 13.11.2017