Koncerti podrške Za Koju ovog meseca u Elektropioniru i SubBeernom centru

Dušan Kojić Koja, frontmen benda Disciplin A Kitschme, krajem jula doživeo je moždani udar. Njegove brojne kolege okupljaju se u znak podrške na koncertima Za Koju, koji će biti održan dva vikenda za redom sredinom oktobra.

Koncerti naziva Za Koju biće održani 18. i 26. oktobra istovremeno u dva beogradska kluba – Elektropionir i SubBeerni centar.

U petak, 18. oktobra, u SubBeernom centru nastupiće bendovi Električni orgazam, Artan Lili, Eyesburn, Nikola Čuturilo i Vasil Hadžimanov Band. Istovremeno će u klubu Elektropionir nastupiti IrieFM, Stuttgart Online, Dža ili Bu i Zvuk ulice.

U subotu, 26. oktobra, SubBeerni Centar posetiće Obojeni program, Rambo Amadeus, Kanda kodža i Nebojša, Repetitor i Straight Mickey and the Boyz, dok će gosti Elektropionira biti Čovek bez sluha, Autopark, Sana Garić, 16 osam 23 i Bojana Bulatović Bo.

Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 1000 dinara dostupne su u kafeu Šikarica, počev od 9. oktobra. Na ulazu će koštati 1300 dinara. Dnevna ulaznica važi za oba prostora – i za Elektropionir i SubBeerni Centar. Svi koncerti počinju u 20 časova.