Koncert Beogradskog sindikata “B strane”

Posle spektakala u Beogradskoj areni i na stadionu Tašmajdan, Beogradski sindikat će ponovo nastupiti u Beogradu, ovaj put u klubu Hangar, u Luci Beograd, u 21 čas, u subotu, 17. decembra ove godine. Za razliku od pomenutih velikih koncerata, na kojima je BS uglavnom izvodio svoje najveće hitove, ovaj će biti nešto potpuno drugačije.

Sindikalci planiraju da u Hangaru obraduju svoju najverniju publiku pesmama koje inače retko izvode. Neke od pesama će tom prilikom čak biti izvedene i prvi put.

Broj ulaznica je ograničen na 1000, budući da članovi benda žele da i na taj način podsete publiku na svoje, više od 23 godine stare, koncertne početke.

“Uoči nastupa na Tašmajdanu smo dobili veliki broj poruka sa željama da izvedemo pesme kao što su Duga je ulica, Samo jedan život, Zajedno, Zalazak trećeg. Evo prilike da obradujemo “najtvrđe” obožavaoce koncertom na kom ćemo izvoditi pesme koje su nepravedno bile zapostavljene. Nazvali smo ga “B strane” jer na njemu nećete čuti uobičajene hitove BS-a. Pogotovo nam je drago što će se sve ovo dešavati na dokovima Beograda, kao simboličnom mestu okupljanja Sindikata”

– izjavio je jedan od članova benda Feđa Dimović

Ulaznice su u prodaji od danas na svim prodajnim mestima ticket.rs-a. Za prvih 300 najvećih i najbržih fanovova cena ulaznice biće 2.000 RSD dok će regularna cena nakon toga biti 2.500 RSD i 3.000 RSD.

 

Prethodni tekstElemental @ MTS Dvorana, 22.10.2022.
Naredni tekstIndexi i prijatelji @ MTS dvorana, 28.10.2022.
Pozdrav, moje ime je Nikola, radim i stvaram u Beogradu, po obrazovanju sam projektni menadžer, a fotografiji, kao hobiju, pristupam sa mnogo entuzijazma. Fotografišem već skoro sedam godina, a koncerte posećujem redovno već skoro petnaest godina. Od mojih fotografskih početaka sam prošao kroz razne faze i tehnike fotografisanja, trudim se da u eri digitalnog, ne zapostavim i ono što je prethodilo, pa tako povremeno fotografišem i analogno. Еksperimentisao sam i sa raznim fotografskim žanrovima i temama, od dokumentarne fotografije, preko portreta, pa sve do makro sveta, uvek sa namerom da svoje znanje i veštine podignem na viši nivo. Samim tim je spoj fotografije i koncerata za mene bio, na neki način, spoj lepog i korisnog, а dogodio se u septembru 2017. godine u, za mene, periodu traženja inspiracije za nova fotografska stvaranja, što je Jovan ispred PRIS portala razumeo i bio vrlo raspoložen da mi pruži priliku. Od tog septembra 2017. godine sam nastavio svoje redovne posete koncertima, ali, naravno, sada skoro uvek sa fotoaparatom u rukama u potrazi za najboljim svetlom i kadrom. Uživajte na portalu i u galerijama, a mi se vidimo na koncertima.