Kolja prvi put u Amerikani početkom decembra

Kultni autor srpskog bluza, Nikola Pejaković Kolja, održaće 2. i 3. decembra, prvi put u karijeri, koncerte u sali Amerikana Doma omladine Beograda.

U Beogradu ću da sviram kad god mogu i koliko god mogu. Na jesen ćemo malo da se reorganizujemo, napravimo novi šou i krenemo u svirke, najavljuje Kolja.

Gitarista, pevač i autor, Kolja, do sada je u Beogradu već dva puta rasprodao sedeću Kombank dvoranu, a sada se vraća u komšiluk, u obližnju Amerikanu, kako bi razmrdao i rasplesao Beograđane sa dve velike klupske svirke, praćen vrhunskim, razbijačkim bendom kog predvodi producent i gitarista Voja Aralica.

Koljine svirke stižu u pravom trenutku – prošlo je već godinu dana od izlaska odlično prihvaćenog albuma 4 Prsta, što je bilo dovoljno vremena da publika upije čak devetnaest novih pesama, među kojima su Može malo sutra, Ala je lep ovaj svet i Svaku noć je isti mrak, a ne treba zaboraviti i da se navršava deset godina od objavljivanja albuma Kolja, na kome su I eto udade se ti za konja, Da li venem ili zrim i Maršala Birjuzova 8.

Poznat kao scenarista, reditelj i glumac, Pejaković se na muzičkoj sceni predstavio pod imenom Kolja i Smak Belog dugmeta i prvencem Mama, nemoj plakati, a kultni status je dodatno učvrstio i trećim, iskupljujuće-ljubavnim albumom Grobovlasnici.

Imam divnu i odanu publiku, koja voli to o čemu pevamo. Moje je samo da sviram i da se dam čitav, bez ostatka, kaže Kolja.

Odana publika dobija odličnu priliku da uz specijalan popust kupi ulaznice za Koljine koncerte 2. i 3. decembra – u prodaji je trenutno do 1. septembra samo komplet ulaznica za obe večeri koji košta 2000 dinara na blagajni DOB-a, odnosno prodajnim mestima i mreži Tickets. Od 2. septembra u prodaji će biti isključivo pojedinačna ulaznica za svako veče zasebno koja košta 1200 dinara. Ako ih ostane na dan koncerta, ulaznice će koštati 1500 dinara.

IMG_6255