Kobold, Victim Iced, Wicked Ways i Architect of Pain uskoro u Kuglašu

U ponedeljak, 20. maja, u beogradskom klubu Kuglaš nastupiće bendovi Kobold, Victim Iced, Wicked Ways i Architect of Pain.

Kobold je srpski speed/thrash metal bend već dobro poznat beogradskoj publici. Bend je objavio nove singlove Fractured, Vertigo i Masterpace, koji su ujedno i ekranizovani, a koji će se naći na njihovom drugom studijskom albumu.

Victim Iced je grčki thrash metal bend koji je trenutno na evropskoj turneji. Bend za sada ima iza sebe studijski album The Sinner’s Plead, koji je objavio 2016. godine.

Wicked Ways je beogradski thrash metal bend nastao od bivših članova benda Stygian Flames. Za sada imaju objavljen jedan EP i rade na novim autorskim pesmama.

Architect of Pain je novosadski thrash metal bend oformljen 2018. godine. Svoj rad su započeli obradom pesama bendova Metallica, Megadeth, Judas Priest i Motörhead, a ubrzo su počeli da rade i na autorskim pesmama.

Ulaz je najavljen za 19 časova. Karte ćete moći da kupite na ulazu u klub po ceni od 350 dinara, a uz svaku ulaznicu je uračunato jedno besplatno pivo.

IMG_7189