Kerber akustično u Sava centru

Niški rok sastav Kerber održaće prvi akustični koncert nakon dvadeset godina, i to u utorak, 12. decembra u Sava centru.

Kerber će u Sava centru izvesti prearanžirane pesme uz pomoć prijatelja i gudačkog orkestra. Uz violine, ksilofon, kontabas i perkusije publika će moći da čuje svoje omiljene pesme izvedene na nešto drugačiji način.

Prvi akustični koncert smo održali u Nišu 1994. godine, a potom i legendarni, dobro poznat javnosti, unplugged koncert u Novom Sadu 1996. godine i, evo, posle više od 20 godina, sviramo takav koncert ponovo na velikoj sceni Sava centra. To će biti jedan romantičan koncert sa najsavremenijim ozvučenjem i novom opremom, koja po prvi put dolazi u Srbiju. Posebno nam je zanimljiv taj datum, jer je naš live album, pod nazivom 12.12.88, snimljen na koncertu u Domu omladine Beograda, baš 12. decembra, te davne 1988. godine. Nešto nas sudbinski veže za taj datum i radujem se što će publika moći da čuje naše stare hitove u novim aranžmanima. Na sceni će biti puno muzičara sa nama, čak će na kraju koncerta na bini biti i oko 80 ljudi. Ova forma nam baš leži i volimo da uživamo u neposrednom kontaktu sa publikom, što nam ovaj način muziciranja i dozvoljava. Ovo je izazov za Kerber i jedva čekamo 12. decembar, izajvljuje je Gale povodom predstojećeg koncerta.

Početak koncerta zakazan je za 20:30 časova, a ulaznice možete da nabavite na svim prodajnim mestima Eventim mreže kao i na blagajni Sava centra, po cenama od 1.000, 1.300, 1.500, 1.800, 2.000 i 2.500 dinara.

IMG_0060 (Copy)