Josipa Lisac proslavlja 70. rođendan koncertom u Sava centru

Muzička diva Josipa Lisac nastupiće u regionalno prestižnom Sava centru u Beogradu 14. februara na Dan zaljubljenih i na njen 70. rođendan.

Tokom višedecenijske karijere za Josipu je bila i ostala apsolutno najljepša muzička suradnja i život sa Karlom Metikošem, koji je za nju napravio najljepše pjesme koje žive i danas, i antologijski album Dnevnik jedne ljubavi, a sve ove godine za nju su potvrda da je uvijek bilo najteže napraviti unikat od sebe.

Nije bilo lako, ali zašto bi bilo lako? Treba biti teško da bi se uspijeh isklesao. Željela sam imati svoj unikatni put i opstati na tom putu. Život je vječita borba i traži borce. Ustrajanost da ne odustaneš od toga što si zamislio, jer realizirati svoje zamisli je najteže. Treba se okrenuti sebi, ispitati ko si, što si, što želiš, da li stojiš iza toga što radiš i stvaraš. A što je teže biću još jača. Treba hrabrosti, cijelo vrijeme si u riziku. Da napravim nešto da se svima svidi? Pa to je strašno!, rekla je Josipa.

Ulaznice za beogradski koncert koštaju 1800, 2100, 2500 i 2800 dinara na blagajni Sava centra, kao i preko prodajnih mesta i mreže www.tickets.rs. Početak događaja zakazan je za 20 časova i 30 minuta.