Jorgovani, NPZ i VIS Vrljika u Božidarcu

Beogradsko-ćićevački boemski pank bend Jorgovani, uz podršku novosadskog pank rok benda Neprijatelj Prelazi Zeku i gornjomilanovačkog vokalno instrumentalnog sastava Vrljika, nastupiće u beogradskom Centru za kulturu Božidarac u subotu, 4. novembra.

Jorgovani se pred beogradsku publiku vraćaju nakon skoro godinu dana, a kroz taj period su se predstavili publici na mnogim značajnim domaćim i međunarodnim festivalima. Jorgovani trenutno rade na novom materijalu, a nedavno su izjavili da je do sada pripremljeno pet i po novih numera.

Neprijatelj Prelazi Zeku je nedavno objavio drugo studijsko izdanje pod nazivom S’ naše strane ulice, a pre nekoliko nedelja su imali novosadsku promociju ovog izdanja koju smatraju koncertom karijere. Bend će nesumnjivo akcenat staviti na promociju novih numera, uz primese već onih veoma dobro poznatih njihovom auditorijumu.

VIS Vrljika u zadnje vreme proslavlja pola decenije rada, uvek su rado viđeni gosti na svakoj lokaciji, a takođe su se pojavili i na Invasion From The East Vol. 4 kompilaciji Miner Recordings-a.

Planiran početak nastupa zakazan je za 21 čas, a ulaznice u pretprodaji možete nabaviti u Felix Shop-u po ceni od 400 dinara, dok će na ulazu cena iznositi 500 dinara.

IMG_1454-(Copy) (Copy)