Jorgovani, Goatmare & The HellSpades i Cepeni ćunci sredinom decembra u SubBeernom centru

Boemski pank bend Jorgovani održaće veliki beogradski koncert u petak, 14. decembra, u beogradskom SubBeernom centru, dok će podrška na koncertu biti bendovi Goatmare & The HellSpades i Cepeni ćunci.

Jorgovani su u poslednje vreme bili koncertno pasivni, a u Beograd se vraćaju nakon nešto više od godinu dana. Definitivno željni kontakta sa publikom, pokušaće da napune koncertni prostor koji je svojim kapacitetom najveći izazov do sada.

Goatmare & The HellSpades dolaze iz Pančeva, a trenutno su u fazi pripreme jer je izmenjena postava benda. Na čelu sa Slavkom Kozomorom, oni će po prvi put nastupiti u novoj postavi i, uz dobro poznate pesme, predstaviti svež materijal.

Cepeni ćunci su ladovički bend dobro poznat na domaćoj pank sceni i uvek rado viđen u Beogradu. Bend trenutno radi na svom trećem studijskom izdanju, nasledniku albuma U zadnjem trenutku iz 2001. godine.

Cena ulaznice u pretprodaji iznosi 500 dinara i možete je nabaviti u kafeu Šikarica u Skadarskoj ulici, u Felix Shop-u i Žila Shop-u. Na dan koncerta karte će stajati 700 dinara.

IMG_1322