James Brown Tribute Band u subotu u klubu Stari Bitef-Soul Society

U subotu, 10. novembra, u klubu Stari Bitef-Soul Society nastupiće James Brown Tribute Band, muzička show-groove supergrupa i klupska atrakcija.

James Brown Tribute Belgrade je nastao u čast jednom od velikana i rodonačelnika funk, soul, gospel i R&B muzike, velikom šoumenu gospodinu James Brown-u. Njemu se pripisuje unošenje reči fank u muzički jezik. Funk je bio sleng termin koji je opisivao atmosferu svojstvenu ekstazi koja nastaje u klubovima tokom plesa, kao spoj znoja i duvanskog dima. James Brown je ostavio veliki uticaj na brojne generacije muzičara, koji su pokrenuli mnoge rep i hip-hop kao mejnstrim muzičke pravce.

Nastupi James Brown Tribute Belgrade su uvek u stilu žurki iz sedamdesetih godina, pa se često pretvaraju u veliki jam session u kom im se pridružuju drugi eminentni muzičari. Dakle, očekujte funk žurku i adekvatno se obucite za ovaj petak!

Cena ulaznice iznosi 250 dinara i možete ih nabaviti na ulazu na veče koncerta. Vrata će biti otvorena od 22 časa. Rezervacije mesta možete izvršiti putem broja telefona 063/377420.

James Brown 1