Immolation i Melechesh u DOB-u

MH Concerts i Serbian Hellbangers najavljuju koncert koji će obradovati fanove ekstremnog zvuka. Na ovom koncertu nastupiće sastavi Immolation i Melechesh, a on će biti održan u nedelju, 17. septembra, u Domu omladine Beograda.

Poljski black death metal bend Azarath nastupiće kao specijalni gosti na ovom koncertu. Ovaj bend predvodi Inferno, aktuelni bubnjar benda Behemoth.

Immolation ne treba previše predstavljati – death metal ratnici na sceni su od davne 1986. godine, iza njih je ukupno 10 studijskih albuma, od kojih je poslednji Atonement izašao početkom godine za Nuclear Blast.

Prognanici iz Izraela, Melechesh, inovatori mesopotamijskog thrashing black metala ponovo će se susresti sa domaćom publikom, jer su prethodnih godina nastupali na koncertima sa Nile i Vader. Biće to prilika da se čuju starije numere ovog sastava, ali i poneka nova, jer bend uveliko radi na nasledniku albuma Enki iz 2015. godine, koji je takođe objavio Nuclear Blast.

U narednom periodu biće objavljeno ime još jednog benda koji će nastupiti na ovom koncertu.

Ulaznice za ovaj koncert biće puštene u prodaju 13. avgusta, a prvih 50 ulaznica biće prodavane po akcjskoj ceni od 1500 dinara. Ove ulaznice ćete premijerno moći da kupite na Suffocation koncertu. Standardna pretprodaja ulaznica na prodajnim mestima Eventima, kao i u Felix i Mungos Shopovima počinje 15. avgusta. Ulaznice po promotivnoj ceni biće dostupne ukoliko ne budu prodate 13. avgusta, pretprodajna cena ulaznica iznosi 1900 dinara, dok će karte na dan koncerta koštati 2300 dinara.

Immolation2016b