Hornsman Coyote u petak u novosadskom Domu b-612

Jedno od najznačajnijih imena domaće alternativne scene, Nemanja Kojić Kojot, posetiće novosadski Dom B-612 u petak, 14. decembra tekuće godine.

Kojot, nekadašnji frontmen čuvenog beogradskog benda Eyesburn, danas frontmen bendova Remedy i svog dugoodišnjeg reggae projekta – Hornsman Coyote, gostovaće sa svojim soundsystemom u ovom novosadskom klubu. Koncert u Domu B-612 se održava u okviru promotivne turneje poslednjeg studijskog albuma Hornsman Coyote-a Sevengreen.

Da podsetimo, Nemanja je u svojoj dugogodišnjoj karijeri sarađivao sa svetskim muzičkim legendama poput Maxa Cavalere i Lee Scratch Perry-ja, a samo u 2018. godini gostovao je na nekolicini studijskih ostvarenja legendarnih muzičara iz reggae žanra što Nemanju već godinama svrstava u grupu najznačajnijih muzičkih ambasadora naše zemlje.

Novosadska publika će pored dobro poznatih hitova poput Glow Jah Light, Belly of the Beast i Flower Fields imati priliku da uživa i u numerama sa poslednjeg studijskog albuma za koji je realizovano čak 6 video spotova i to za pesme Modern Age Slavery, I belive, Tone of your voice, Bells of Hate, Holy Ways i instrumental Bittersweet.

Početak programa je zakazan za 21 čas, a novosadsku publiku će za koncert zagrejati DJ Kick Kong svojim reggae/dub setom. Cena karte u pretprodaji iznosi 400 dinara, dok će na dan koncerta cena karte iznositi 500 dinara. Karte su dostupne za kupovinu u novosadskom Mungos Shop-u.

IMG_1497