Hold Station i Sun Magnet u Svilajncu

Francuski alternativni rok bend Hold Station i stoner/thrash sastav sa Farskih ostrva, Sun Magnet, uz podršku lokalnog sastava rok The G’ran Sound, nastupiće u utorak, 16. januara, u Lobi baru u Svilajncu.

Hold Station su četiri momka iz grada Grenobla, sa podnožja Alpa u Francuskoj, koji su inspirisani psihodeličnom muzikom šezdesetih godina prošlog veka i bendovima Yardbirds, The Pretty Things, Pink Fairies. U 2015. godini objavljuju album prvenac  Jockoid Tales, a njihov drugi album Down Of A New Day objavljen je 4. januara. Kritika ih svrstava u najbolje  francuske mlade andergraund bendove današnjice. Hold Station žive u nadi da će svojom muzikom doprineti sanjarenju i da će preneti poruku mira i nade u svetu.

Sun Magnet su tri pirata koji dolaze sa maglovitih Farskih ostrva i pravi su predstavnici svoje nacije u žanru stoner/thrasha, muzika koju sviraju najviše liči na Black Sabbath, Corrosion of Conformity i Misfits. Sun Magnet su koncertno veoma aktivni, a do sada su objavili jedan EP, nekoliko singlova, dok će album prvenac biti objavljen sredinom 2018. godine. Tekstovi uglavno govore o neuzvraćenoj ljubavi, opštoj dosadi i besmislu života.

Početak događaja zakazan je za 20 časova, a cena ulaznice je donacija po želji posetioca.

26234704_1551413154950440_760244557_n