Gorgoroth i Gehenna u Novom Sadu

Pioniri black metal pokreta Gorgoroth nakon šest godina konačno će ponovo nastupiti u Srbiji i to 6. novembra u novosadskom klubu The Quarter.

Ovoga puta bend se vraća na našu teritoriju povodom specijalne jubilarne turneje, kojom obeležavaju 25 godina postojanja. Biće ovo ekskluzivna prilika da publika čuje na bini gde će presek numera iz celokupne karijere benda, u kojoj su objavili deset studijskih albuma.

Isto veče, pred našom publikom, po prvi put u svojoj dugoj karijeri pojaviće se, niko drugi, nego kultni black metal bend Gehenna. Od svog nastanka, sada već davne 1993. godine, imaju ogromnu podršku iskrenih underground fanova širom sveta i sve do danas ime benda se visoko kotira na ekstremnoj metal sceni. Isto kao Gorgoroth, i Gehenna će nas provesti koroz sve albume iz svoje diskografije.

U narednom periodu biće objavljena imena još dva benda koji će nastupiti isto veče.

Prvih 50 ulaznics za ovaj koncert dostupno je u Mungos i Felix šhopovima, po akcijskoj ceni od 1500 dinara. U pretprodaji će cena ulaznica iznositi 2000 dinara i, osim u navedenim šopovima, moći ćete da ih kupite i putem GigsTix prodajne mreže, dok će na dan koncerta za kartu biti potrebno da izdvojite 2500 dinara.

Gorgoroth - band