Goblini i Iskaz večeras u Pančevu, sutra u Kragujevcu

Šabački pankeri su se nedavno vratili na scenu posle par meseci pauze odličnim koncertima u Novom Sadu i Beogradu, a sada nastavljaju da dalje. Ovog vikenda će Goblini zajedno sa bendom Iskaz nastupiti u Pančevu i Kragujevcu.

Prvi koncert će se desiti u petak, 11 maja, u pančevačkoj dvorani Apolo, gde će Goblini nastupiti ponovo nakon dve godine. Vrata Apola će biti otvorena u 21 čas i 30 minuta, a koncert počinje u 22 časa. Ulaznice možete kupiti na portirnici Doma omladine Pančevo svakog radnog dana od 15 do 21 čas po ceni od 700 dinara, dok će na dan koncerta stajati 900 dinara.

Dan posle, 12. maja, ista ekipa se seli u Kragujevac, gde će nastupiti u Čaurnici u okviru Distorzija serijala. Ulaznice za ovaj koncert su u prodaji od 15. marta u svim WinWin šopovima širom Srbije, zatim u Nemam Ve De Caffe Club Kragujevac i na sajtovima www.sumadijafest.com i www.ddtickets.rs. Kako su ulaznice po promotivnim cenama rasprodate, ostalo je još ulaznica po ceni od 900 dinara, dok će na dan koncerta stajati 1000 dinara.

IMG_6687