Goblini i Cepeni ćunci u petak u Nišu!

Legendarni šabački pankeri, Goblini, nastupiće u Nišu ovog petka, 14.jula. Koncert će biti održan u dvorištu Univerziteta (Banovina) sa početkom od 22 sata.

Sat vremena pre njih, od 21 sat, koncert će otvoriti kultni ladovički pankeri, Cepeni Ćunci, koji su na sceni punih 26 godina i koji su poznati po pesmama  Dečko koji ne obećava, Bugarska politika, Šabane, šabane i drugim.

Goblini ove godine slave 25 godina postojanja i 20 godina od izlaska kultnog albuma U magnovenju. Album U magnovenju Goblini su objavili 1996. godine i ovo će biti jedinstvena prilika da fanovi u Nišu čuju ovaj album u celosti. Na repertoaru će se, po ko zna koji put, naći miljenice publike, Anja, U Magnovenju  i Ima nas, ali i pesme koje publika do ove godine nije imala prilike da čuje uživo. Koncert će trajati skoro 2 sata i biće jedini celovečernji koncert Goblina ovog leta, obzirom da su svi ostali nastupi na festivalima.

Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 600 dinara mežete kupiti u CD Sound music shopu, Energy music shopu, Vintage shopu, turističkoj agenciji Big Star i pivnicama Nemir i Ministarstvo. Na dan koncerta ulaznica će koštati 700 dinara.

img_4332-copy