Električni orgazam u nedelju u niškom Feedback-u

Legende jugoslovenskog rokenrola, Električni orgazam, održaće u nedelju, 16. decembra, koncert u niškom klubu Feedback. Bend će na ovoj mini turneji publici predstaviti svoj dvanaesti studijski album pod nazivom Gde smo sad?, koji je nedavno objavljen u izdanju Mascom-a.

Novi album Gde smo sad? donosi mešavinu roka i bluza, sa upečatljivim tekstovima i prepoznatljivim vokalima Srđana Gojkovića Gileta i Ljube Đukića, koji slušaoca neminovno navodi na sve raznovrsne faze ovog kultnog beogradskog sastava.

Prema Giletovim rečima, s vremena na vreme svi treba sebi da postavimo pitanje gde smo sad, u ovom trenutku, u našim životima jer – kako Gile kaže – isuviše često boravimo u prošlosti ili budućnosti, a retko smo u sadašnjem trenutku.

Što se tiče predstojećeg niškog koncerta, Gojković je dodao: U Nišu se osećamo kao kod kuće. Mnogo je zajedničkih koncerata i mnogo razmenjenih emocija sa Nišlijama. U tom gradu imamo i puno prijatelja, i ovom prilikom dolazimo da im predstavimo naš novi album Gde smo sad?, ali i da ih podsetimo na sve one faze Orgazma kroz koje smo zajedno prolazili. Jako smo uzbuđeni, jer polako krećemo na veliku turneju, i jedva čekamo da to uzbuđenje podelimo sa našim prijateljima u Nišu.”

Ulaznice su u prodaji po ceni od 700 dinara i možete ih kupiti u Vintage shop-u na adresi Davidova 9 (druga ulica iza McDonald’s-a, a pored Irish Puba).

img_7912