DIY market 2 u novosadskom Domu B-612

Koncertna organizacija MM Concerts održaće u subotu, 31. oktobra u prostoru novosadskog kluba Dom B-612 svojevrsni DIY market, koji za osnovni motiv ima okupljanje i predstavljenje nezavisnih stvaralaca, te pružanje prilike da isti svoje radove prezentuju i prodaju ovom prilikom.

U sveopštem nedostatku prostora, kako fizičkog tako i u medijima, a u svetlu svih mogućih zabrana gde nezavisni stvaraoci mogu da pokažu i prikažu šta znaju, odlučili smo da startujemo u periodičnom obrtu, svojevrsni market, bazar ili kako god želite da ga zovete.
Poenta je da se na jednom mestu okupi više nezavisnih, kreativnih stvaralaca i da zajedno predstave posetiocima svoje: radove, proizvde, umetnička dela, izdanja i sve drugo, poručuju organizatori događaja.

Na događaju će učesnici brojni umetnici i stvaraoci drugih autentičnih kreacija. Pored izlaganja radova i prodaje, program će činiti i DJ set. Takođe, pomenuto mesto održavanja događaja je petfriendly, stoga je na događaj mogućno povesti svog ljubimca.

Program DIY marketa u prostoru novosadskog Doma B-612 otpočeće od 12 časa i trajaće do 16 časova. Ulaz na događaj je besplatan.