Deca loših muzičara sutra u Festu

Deca loših muzičara otvaraju ovogodišnju koncertnu sezonu nastupom u klubu Fest u Zemunu u petak, 1. februara. Gosti na koncertu će biti bend Lagana sreda.

DLM je publici poznat kao odličan live bend neobičnog zvuka, koji na svojim koncertima pravi atmosferu za pamćenje! Počeli su sa radom sa radom 1988. godine i tokom prvih godina rada predstavljali su jedan od najperspektivnijih domaćih sastava, ali im je isprekidana diskografija kočila karijeru. Ipak, bend je u kontinuitetu bio i ostao koncertno aktivan i to je uvek rezultiralo sjajnim nastupima širom bivše Jugoslavije. Pevač grupe je od osnivanja do 2005. bio Aleksandar Siljanović – Silja, da bi nakon njega tu ulogu preuzeo glumac Ivan Jevtović. Jevtović je u grupi ostao deset godina, a od maja 2015. godine sa DLM-om prvi put je nastupio Nenad Petrović, koji je pevač benda do danas.

U svojoj karijeri snimili su četiri albuma – Dobar dan, Prolećni dan, Virus i Gde cveta Samsung žut. Publika ih najbolje poznaje po hitovima kao što su Dobar dan, Ljubav, Konji ritma, Vlade Divac i Ubiše Pabla na improvizovanom španskom jeziku.

Koncertom u Festu DLM najavljuju jedno novo poglavlje u radu benda – objavljivanje novog albuma tokom 2019. godine, nakon više od jedne decenije pauze.

Cena ulaznica u pretprodaji iznosi 600 dinara i možete ih nabaviti na šanku kluba Fest, kao i u Felix Shop-u. Početak događaja zakazan je za 22 časa.

FOTO: Dušan Mirković
FOTO: Dušan Mirković