Deca iz vode i Kralj Čačka u petak i subotu u SubBeernom centru

EKV tribute bend, Deca iz vode, nastupiće u petak, 16. februara, u SubBeernom centru, dok će dan kasnije, u subotu, 17. februara, nastupiti Kralj Čačka.

Ako biste tražili jednu reč koja opisuje pesme EKV-a onda bi to svakako bila ljubav. Povodom nedelje ljubavi, EKV tribute band project Deca iz vode nastupiće ovog petka u Cetinjskoj 15. Očekuje vas nastup u trajanju od preko dva sata, gde će bend odsvirati sve najveće hitove i najbolje pesme sa svih albuma EKV-a: Ljubav, Srce, Oči boje meda, Ti si sav moj bol, Krug, Sinhro, Par godina za nas, 7 dana, Pored mene, Aut i mnoge druge. Energija i emocija koja se emituje sa bine je vrhunska, a atmosfera u publici po pravilu euforična. Od strane muzičke i stručne javnosti bend često dobija epitet kao najbolji i najverniji originalu EKV tribute koji je postojao.

Kralj je stigao na rok scenu. Sa sobom je doneo mudre, lepe i gorke pesme, u kojima se iskrenost i autentičnost oštro suprotstavljaju izopačenostima ovog vremena. Pararokerske muzičke idiome – kao što su kabaretska pesma, ulični moritat, kantri lament, bluz žalopojka ili pozorišni song – prilagodio je svojoj umetničkoj viziji.

Ulaznice za koncert Dece iz vode su u pretprodaji u Our PUBu, kafeu Šikarica i Felix Shopu po ceni od 350 dinara, dok će na ulazu cena iznositi 500 dinara. Ulaznice za nastup Kralja Čačka su u pretprodaji u u Our PUBu i kafeu Šikarica po ceni od 600 dinara. Početak događaja obe večeri zakazan je za 21 čas.

IMG_9249-(Copy) (Copy)