Deca Apokalipse, Iskaz, D Zoo i Brat u Domu omladine Beograda

Alternativni sastav Deca Apokalipse, pančevački hip hop/fank/hardkor sastav Iskaz, subotički nu metal sastav D Zoo i užički hardkor bend Brat nastupiće u klubu Doma omladine Beograda u subotu, 10. februara.

Deca Apokalipse će nakon dve godine ponovo izaći pred beogradsku publiku, nakon poslednjeg nastupa na premijernom Belgrade Riot festu. Povod za nastup je novi singl pod nazivom Zalog večnosti, a uskoro će objaviti i istoimeno EP izdanje.

Iskaz je renomirani bend sa desetogodišnjim stažom koji iza sebe ima četiri studijska albuma i nebrojeno festivalskih i klupskih nastupa u Srbiji i regionu. Svojom fuzijom hip-hopa, fanka, hard-kora i drugih muzičkih pravaca, doprli su do mnogobrojne publike koja je uvek dodatni član na njihovim nastupima.

D Zoo je subotički bend koji je do sada objavio dva studijska albuma, a takođe su učestvovali na mnogim koncertima i festivalima od kojih je najznačajnija pobeda na Zaječarskoj gitarijadi, koja im je donela snimanje drugog albuma, kao i generalni proboj na srpskoj i regionalnoj sceni. U svojoj muzici kombinuju razne žanrove, a tekstovi su im inspirisani urbanim temama, sa kritičkim diskursom stvarnosti.

Brat je užički bend, inspirisan pank i hard kor muzikom, koji je sve više prisutan na domaćoj sceni. Nakon mnogo koncerata i tri demo snimka, planiraju i realizaciju prvog studijskog albuma. Svoj dosadašnji rad će predstaviti i u klubu Doma omladine na njihovom premijernom beogradskom nastupu.

Cena ulaznice i pretprodajna mesta biće naknadno poznati.

IMG_9843-(Copy) (Copy)