Danga, Paper Animals i Johnny Blunt u subotu u Jazz baru Centar

Bendovi Danga, Paper Animals i Johnny Blunt and The Moontown Troubadours nastupiće u beogradskom Jazz baru Centar u subotu, 1. decembra.

Danga je post-grandž bend nastao u Beogradu, ali niko od njenih članova nije iz tog grada. Stvaraju muziku pod jakim uticajem Sijetl scene 90-ih i bendova iz Srbije koji su uspeli da se približe takvom zvuku kao što su Block Out, Bjesovi… 

Paper Animals je indie rock bend iz Beograda oformljen krajem 2016. godine. Članovi benda su Sofija Nedeljković kao vokal, Damjan Jovanović na gitari, Darko Pasujević na bas gitari i Marko Rakić za bubnjevima. Njihov zvuk kombinacija je snažnih vokala, čudnih ritmova i atmosferičnih melodija. Prvi zvanični singl i spot objavili su u aprilu 2018. godine, a drugi za pesmu Divison početkom novembra.

1. decembra na bini će se naći još jedan muzičar. Reč je o užičkom kantautoru Matiji Simeunoviću, koji nastupa pod umetničkim imenom Johnny Blunt. Ovog puta se na bini neće naći sam, već sa svojim bendom The Moontown Troubadours. Članovi benda moraju ostati u tajnosti do samog koncerta.

Cena karte na ulazu iznosiće 200 dinara.

paper animals