Četvrto izdanje Al rok festa ove nedelje u Aleksincu

Četvrto izdanje Al rok festa biće organizovano od 29. do 31. avgusta u Aleksincu. Za razliku od prethodnih godina, ovogodišnji festival trajaće 3 dana, a programi će biti organizovani na više lokacija.

Uvodnog dana festivala, 29. avgusta, ljubitelji rokenrola u Aleksincu i njihovi gosti biće u prilici da u Domu omladine prisustvuju projekciji dokumentarnog filma Zarobljeno vreme, o doajenu rok novinarstva na ovim prostorima, Peci Popoviću. Nakon projekcije filma, biće priređen razgovor sa autorom filma, Milanom Nikodijevićem, kao i Pecom Popovićem.

U petak, 30. avgusta, na platou ispred Doma kulture nastupiće alternativni rok sastav Ljudi u glavi i popularna hip hop atrakcija Kruševac Geto.

Završnog dana festivala, 31. avgusta, na stadionu za male sportove Taš u Aleksincu posetioci će moći da uživaju u nastupima sastava Irish Stew of SindidunArtan Lili i Električni orgazam.

Ulaz na sve programe je besplatan, a organizatori iz aleksinačkog Centra za kulturu i umetnost očekuju da će Al rok fest 2019 privući nekoliko hiljada posetilaca.

IMG_1671