Brutal festival u petak i subotu u SKCNS Fabrici

Za razliku od prvog izdanja festivala, koji je održan u klubu Suburbia, ovaj put Brutal fest će se održati u klubu Fabrika Studentskog kulturnog centra Novi Sad. U petak i subotu, 27. i 28. aprila nastupiće osam novosadskih alternativnih bendova. Kao specijalni gost festivala svoj umetnički rad predstaviće Damir Pavić Septic iz Subotice.

Brutal fest nastao je kao autentičan izraz novosadske alternativne scene okupljene oko istinskog središta žestokog gradskog zvuka – Brutal studija.

Na festivalu će nastupiti šarolika grupa bendova, od mladih nada do legendi novosadske alternativne scene. U petak, 27. aprila binu će zauzeti bendovi Tona, Casillas, Kamper i Bunker 13, a u subotu, 28. aprila Analizator, Tentacle Wizard, Schoomar i Become As One.

Nesebičnu podršku, u vidu vizuelnog identiteta festivala, svojim crtežima dali su Marko Stanković, Damir Pavić, Miroslav Dajč, Nemanja Radovanović, Nenad Gucunja i Nićke3000.

Program počinje u 21 čas, a ulaznice možete kupiti neposredno pre koncerta na biletarnici kluba Fabrika po ceni od 300 dinara po večeri.

IMG_2512 (Copy)