Brkovi u novembru u Zrenjaninu i Pančevu

Krajem novembra, publika u Zrenjaninu i Pančevu imaće priliku da poseti jedine klupske koncerte grupe Brkovi u Srbiji ove godine. Koncerti će biti održani u petak, 24. novembra, u zrenjaninskom Vinyl Bassic Cafeu, a u subotu, 25. novembra, Brkovi će nastupiti u Apolo dvorani u Pančevu.

Predstojećim koncertima se članovi Brkova izuzetno raduju jer će prvi put imati priliku da se predstave zrenjaninskoj publici, a za Pančevo ih vežu lepa sećanja na nastup u Apolo dvorani 2013. godine, kada je razmena energije sa publikom bila za pamćenje. Šemso 69 i ekipa su tokom ovog leta imali nekoliko festivalskih nastupa u Srbiji, a posebno valja istaći poslednji na beogradskom Beer Festu gde su nastupili pred oko 100 000 ljudi, u atmosferi kakvu ne pamte ni redovni posetioci ove manifestacije. Na predstojećim koncertima u dva banatska grada publika će biti u prilici da posluša presek najvećih hitova iz dosadašnje karijere benda.

Brkovi su ove, kao i nekoliko prethodnih godina, izuzetno koncertno aktivni po celom regionu, a nedavno su posetili i Veliku Britaniju. Prvi put su nastupili u Londonu, dok su u Dablinu održali svoj drugi koncert u poslednje dve godine. Zagrebački pank-folkeri iza sebe imaju 6 studijskih albuma, a tokom ove godine objavili su dva singla/spota za pesme Boli me i Sudbina koji su naišli na odličnu reakciju publike. Bend radi na novom materijalu i uskoro se mogu očekivati novi hitovi u njihovoj režiji.

Ulaznice za zrenjaninski koncert po prvoj pretprodajnoj ceni od 600 dinara možete kupiti na šanku kluba Vinyl Bassic Cafe, svakog dana od osam časova do ponoći. Za koncert u Pančevu ulaznice, takođe po prvoj pretprodajnoj ceni od 600 dinara, možete da kupite u Pančevu i u Beogradu i to u Domu omladine Pančevo svakog radnog dana od 15 do 22 časa i subotom od 11 do 15 časova. Prodaja u Beogradu će se realizovati u Felix shopu svakog radnog dana od 12 do 20 časova. Broj ulaznica po prvoj pretprodajnoj ceni za oba koncerta je limitiran.

IMG_9225-(Copy) (Copy)