Brkovi stižu u Kragujevac i Staru Pazovu

Jedna od najvećih regionalnih koncertnih atrakcija, zagrebački bend Brkovi, održaće poslednjeg vikenda marta dva klupska koncerta u Srbiji. U petak, 30. marta, Brkovi će nastupiti u kragujevačkoj Čaurnici, dok će u subotu, 31. marta, prvi put svirati u Staroj Pazovi, u prostoru Viktorija, na adresi Vuka Karadžića 116.

Brkovi su poslednjih godina gradili svoju popularnost serijom ultimativnih hitova koje su objavili na šest studijskih albuma i beskompromisnim živim nastupima. U nekoliko godina prešli su put od lokalnih heroja do jednog od najtraženijih bendova na našim prostorima. U Srbiji su već godinama izuzetno popularni, te su njihovi koncerti uglavnom unapred rasprodati.

Ulaznice za koncert u Kragujevcu po promotivnoj ceni od 800 dinara možete kupiti od utorka, 30. januara, u Domu omladine Kragujevac , svakog dana od 9 časova do 21 čas. Za koncert u Staroj Pazovi karte po promotivnoj ceni od 900 dinara možete kupiti u Staroj Pazovi i u Beogradu. Kafe Pozitiv je prodajno mesto u Staroj Pazovi, dok će se prodaja u Beogradu realizovati u Felix shopu svakog radnog dana od 12 do 20 časova. Broj ulaznica po promotivnoj ceni za oba koncerta je limitiran.

IMG_9308-(Copy) (Copy)