Bolesna štenad krajem oktobra prave veliki beogradski koncert u SubBeernom centru

Beogradski pank bend Bolesna štenad održaće u subotu, 26. oktobra, veliki beogradski koncert u SubBeernom centru, uz podršku bendova Navy ne obećava i Divlje svinje.

Bend je u 2018. održao seriju koncerata, što klupskih, što festivalskih, a ovo će biti još jedna prilika da publika uživa u spektaklu kakav samo Štenci znaju da prirede. Kako poručuju, ovo će biti vožnja na relaciji Beograd – Bolesna štenad – Pakao, te će, uz ovo subbeeranje, na snagu definitivno stupiti i naknadno oduzimanje. Za sve koji prežive ovu ludu vožnju, ostaje after party.

Navy ne obećava je novi beogradski bend nastao tokom leta 2016. godine u mračnim hodnicima Bigza. Sa svoja dva singla Novi kult i Kventin Tarantino već su uspeli da podignu prašinu i polarišu sujetnu rokenrol scenu na one koji ih vole i one koji ih mrze, a sada je tu i Red, rad i disciplina koja će još više zakuvati situaciju.

Novosadske Divlje svinje su nedavno objavile svoj prvi album Ne gledajte televiziju, a recenziju pročitajte ovde. Iako postoje tek dve godine, članovi ovog benda su iskusni muzičari sa višegodišnjim stažom na našoj sceni. Uoči ovog nastupa, možete ih videti večeras u Aleksincu i sutra u Kosovskoj Mitrovici.

Početak događaja zakazan je za 21 čas, a cena ulaznice u pretprodaji iznosi 500 dinara. Ulaznice možete nabaviti u kafeu Šikarica u Skadarskoj 22.

IMG_5340