Bojana Vunturišević u decembru u Hali 6 Novosadskog Sajma

Popularna pop pevačica Bojana Vunturišević će 21. decembra održati veliki koncert u Hali 6 Novosadskog Sajma, dok će specijalni gosti biti bend Sputnik.

Do skoro, Bojana Vunturišević bila je nekadašnja vokalistkinja beogradskog sastava Svi na pod. Sada je dovoljno da se malo, malo zapeva i ljudi prepoznaju hit Kese, etikete sa jednog od najdragocenijih albuma novije istorije domaće pop muzike, koji su kritičari svrstali u top tri regionalna albuma za prethodnu godinu.

Ova dama vrsnog vokala, ali i jedinstvene harizme koja se manifestuje kroz sada već prepoznatljive plesne pokrete, vreme u studiju i na sceni provodi gotovo isključivo sa prijateljima. Tako je producent albuma Daljine, Ivan Marinković Bambi, ujedno i deo benda sa kojim Bojana nastupa. Zaključni član je producent elektronske muzike i izvođač, Marko Milošević, prepoznatljiv po svom akronimu Mkdsl. Ovom triju na bini se često priključuje saksofonista Jamal al Kiswani, Bojanin kolega iz nekadašnjeg benda, ali i misteriozne Žene Kose sa kojima se izvodi nova himna bratstva i jedinstva, pesma E70.

Ulaznice su dostupne na svim prodajnim mestima Eventim-a, Gigstix-a i Mungos-a. Za najbrže kupce, prvih 50 ulaznica dostupno je po ceni od 500. U pretprodaji, ulaznice će koštati 600 dinara, dok će na dan koncerta karta biti dostupna po ceni od 800 dinara.

IMG_7175