Beth Hart obeležava 25 godina karijere beogradskim nastupom u decembru

Bluz/rok zvezda Beth Hart ponovo dolazi u Beograd u okviru obeležavanja 25 godina duge karijere na sceni i nastupiće u Hali sportova Ranko Žeravica 2. decembra ove godine.

Nakon prošlogodišnjeg, spektakularnog koncerta u Hali sportova, za koji je i sama priznala da je bio jedan od najboljih na toj turneji, ova bluz/rok diva obradovaće svoje fanove u Srbiji još jednim odličnim koncertom.

Beth Hart važi za jednu od najboljih pevačica današnjice i dobitnica je brojnih priznanja. Više puta nominovana je za Grammy, poslednjih godina ne zaobilaze je ni višestruke nominacije za Blues Music Awards, objavila je nekoliko samostalnih studijskih i live albuma, a sada je već širom sveta poznata po neverovatno energičnim, ali i emotivnim
nastupima. Poslednji samostalni studijski album, Fire On The Floor objavljen 2016. godine, ispratila je i istoimena svetska turneja koja je ovu pevačicu prvi put dovela i u Beograd.

Uprkos činjenici da je bila nepoznata široj publici na ovim prostorima, ova vanserijska pevačica uspela je da u Hali sportova okupi preko tri hiljade ljudi koji su uživali u njenom nastupu u novembru 2017. godine i lično se uverili da su njeni koncerti događaji u kojima se uživa i koji se pamte, prenose organizatori i najavljuju za ovaj decembar još veći spektakl!

Ulaznice se mogu nabaviti po ceni od 2900 dinara za parter, 3400 dinara za tribine i 3900 dinara za VIP ložu, a mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Eventima ili preko zvaničnog sajta Hale sportova.

IMG_2416-(Copy) (Copy)