BeGe Nova 17 u Dorćol Platzu

Ako za sebe i svoje društvo tražite pravu beogradsku novogodišnju žurku, sa savršenom aromom internacionalnog, predlažemo da se 31.12. zaputite u Dorćol Platz na doček BeGe Nova 17.

zemlja-gruva

Bege Nova 17 se održava u srcu najstarije beogradske opštine, a organizatori navode da su događaj posvetili svima onima koji vole naš grad kao i stranim posetiocima koji će tokom novogodišnje noći imati priliku da uživaju u njemu.

Program je pažljivo koncipiran kako bi na najbolji način prikazao raznovrsnost beogradske muzičke scene i omogućio svim posetiocima da osete jedinstveni doživljaj noćnog života prestonice.

Na događaju nastupaju: kolektiv Radio Etar – mlade nade beogradske elektronske scene,  Zemlja Gruva Sound System – sastav čiji su energični nastupi i zarazne note odavno poznati publici u regionu, parti dvojac DJ BKO &BegeFank – momci koji svojim konceptom БЕГЕФАНК žurke tresu zidove klubova po Beogradu, DJ kolektiv Masai Warriors koji čine dvojac Zwein, Kid Kimi, Vuk Smiljanić Danijel Čehranov – petorka dobro poznata svim klaberima i ljubiteljima elektronske muzike u Beogradu i Srbiji.

Ono što našem glavnom gradu daje posebnu čar je duh svetske metropole kojim odiše, te su kao  specijalni gosti na događaju najvljeni i disk džokeji iz Švajcarske – Manuel Fischer, prvi švajcarski DJ koji u svojoj biografiji ima nastup u okviru najčuvenije svetske DJ promocije Boiler Room, kao i njegov kolega i ujedno jedna od najvećih mladih zvezda u usponu na ciriškoj klupskoj sceni – Marcism.

Vrata Dorćol Platz-a se otvaraju u 21:00h, a karte za BeGe Novu 17 možete kupiti online na sajtu DDtickets ili lično na prodajnim mestima ove organizacije, u svim poslovnicama WinWin-a, u Dorćol Platzu, Zla Shteku i Barbers Shopu.

 

Cena za prvi kontigent od 100 ulaznica iznosi 1499 dinara, dok će regularna cena iznositi 1899 dinara. Poslednjih 100 ulaznica će se prodavati po ceni od 2299 dinara, a uz svaku kupljenu kartu se dobijaju i dva kupona za piće.