Battleme predstavljaju novi spot, Vizelj podrška na koncertima u Srbiji

Američki sastav Battleme izbacio je spot za pesmu Go.

Ova numera se nalazi na trećem albumu koji nosi naziv Habitual Love Songs, a koji je napisao pevač Met Drenik u svom studiju u Portlandu, a zatim snimio u Revolver studiju. Prilikom snimanja albuma Met je pozvao svog brata Džejsona Drenika, koji mu je pomogao oko produkcije. Takođe je uključio i članove benda, među kojima su Čed Sevidž, Džej Džej Eliot, Kolin Hegna (nastupa sa Brian Jonestown Massacre), Vilijam Slejter (Grails, Denver) i Pol Polverinite (nastupao sa Elliott Smith-om i No. 2). Kao rezultat nastalo je 14 pesama pod jakim uticajem garažnog roka, psihodelije i popa koje su objedinjene u jednom albumu.

 

Kao što smo najavili, Battleme će održati beogradski koncert u Domu omladine Beograda. To neće biti jedini koncert u Srbiji jer će bend nastupiti i u Firchie Think Thank Studio-u u Novom Sadu u petak, 21. oktobra, kao i u Blues Time Club-u u Subotici u petak, 28. oktobra.
Domaća podrška na sva tri koncerta biće beogradski alternative experimental rock sastav Vizelj. Ovi momci su u martu izbacili album pod nazivom Naj Bolji.
Za godinu i po dana se završe dve trudnoće, prođe 18 meseci, popiju se litre i litre Džeke, a Vizelj završi album. Sa ponosom vam predstavljamo čeljade koje se izrodilo iz solarno-paganske kolaboracije dvaju Vizelja i još jednog… Vizelja… Naj Bolji! je pred vama. Slušajte glasno i obavezno pustite album baki, o albumu je izjavio bubnjar benda, Andrej Mladenović.