Bas i stega, Vrelo, Nataša Guberinić i Di Luna Blues Band u četvrtak petak i subotu u Soul Society-u

Danas, sutra i prekosutra, tačnije od 22. do 24. novembra, biće održana tri koncerta u klubu Stari Bitef-Soul Society. U četvrtak će nastupiti Bas i stega, u petak grupa Vrelo, a u subotu Nataša Guberinić i Di Luna Blues Band.

U četvrtak, 22. novembra, nastupiće pobednici 46. Zaječarske gitarijade, bend Bas i stega, transički afro psy rock sastav iz Pančeva. Predstaviće repertoar pesama sa njihova dva dosadašnja albuma. Nastupali su na mnogobrojnim dešavanjima kao što su Carneval der kulturen u Berlinu, Mixer festival i mnogim drugim klubovima i festivalima.
Ako ih do sada niste slušali, a volite Popečitelje ili Bullet for Badman, Bas i stega će za vas biti novo otkriće i bend koji ćete slušati i pratiti.

Početak koncerta zakazan je za 22 časa, a cena ulaznice iznosi 300 dinara i možete je nabaviti na ulazu u klub.

Beogradski klupski koncert grupe Vrelo biće održan u petak, 23. novembra. Spoj tradicionalne muzike Balkana i modernog zvuka je ovaj avangardni sastav doveo na dugo mesto BBC-jevog The Next Big Thing konkursa za preko 2500 sastava iz 88 zamalja celog sveta, učinivši na taj način Vrelo jednim od najizuzetnijih sastava globusa.

Početak koncerta zakazan je za 22 časa, a cena ulaznice iznosi 500 dinara i možete je nabaviti na ulazu u klub.

Rezidenti kluba i stari spiritchaser-i Di Luna Blues Band i sjajna Nataša Guberinić ove subote provešće vas kroz visoke domete blues-a i blues rock-a, od Muddy Watersa, preko Janis Joplin, sve do današnjih dana. Di Luna Blues Band nastupiće po svom običaju vatreno i energično a svirka će trajati toliko da ćete svi zaboraviti na vreme.
Početak koncerta zakazan je za 22 časa, a cena ulaznice iznosi 250 dinara i možete je nabaviti na ulazu u klub.

Bas i Stega bez natpisa By Milivoj Vasiljevic