Auf Wiedersehen, Sana Garić i Flesh Community u DOB-u

Sastavi Auf WiedersehenFlesh Community Sana Garić nastupiće 5. maja u Domu omladine Beograda.

Auf Wiedersehen je beogradski rock ‘n’ roll/electro bend, nastao 2010. godine. Imaju minimalistički pristup muzici, uz repetitivni gruv, energiju i zvuk koji ne podleže nikakvim kompromisima i stereotipima. Izbegavajući svaka tačna žanrovska određenja, muzika benda se najšire može okarakterisati kao snažni elektronski gruv u kombinaciji sa rokenrol i bluz gitarama. Oslonac na gruvu i repetitivni gitarski rif muzici Auf Wiedersehena daju plesni karakter sa ostajanjem na energičnim rokenrol osnovama. Prethodni nastup u Domu omladine Beograda imali su kao gosti bendu Repetitor početkom decembra 2016.

Sana Garić je krajem prošle godine objavila debitantski album Svet za nas koji je prvi u planiranom nizu albuma na kojima pesme nastaju improvizacijom i saradnjom sa drugim muzičarima. Pesme obuhvataju širok spektar muzičkih stilova i obogaćene su elektronskim uticajima od nežnih neo-psihodeličnih do no wave pesama plesnog karaktera.

Flesh Community je elektro sastav iz Beograda aktivan od 2013. godine. Grupu čine 2 člana, Miloš i Pavle, koji zajedno stvaraju svoju vrstu urbane bluz muzike inspirisane erotikom, kriminalom, ljubavlju i onime šta znači biti individua u 21. veku.

Karte možete nabaviti putem prodajne mreže Eventima, po pretprodajnoj ceni od 350 dinara, dok će na dan koncerta cena ulaznica biti 500 dinara.

img_3238-copy